بلوچستان جي تعلقن جي فهرست

پاڪستان ۾ هڪ تعلقو ضلعي جو هڪ انتظامي ذيلي ڊويزن آهي. اها مزید يونين ڪائونسلن ۾ ورهايل آهن. هتي بلوچستان صوبي جي سڀني تعلقن جي هڪ فهرست آهي.

بلوچستان جا تعلقا

لورالائي ڊويزن

سنواريو

لورالائي ضلعو

سنواريو

• بوري تعلقو

• میختر تعلقو

دڪي ضلعو

سنواريو

• دڪي تعلقو

موسيٰ خيل ضلعو

سنواريو

• درگ تعلقو

• ڪنگري تعلقو

• موسيٰ خيل تعلقو

• توئي سر تعلقو

قلات ڊويزن

سنواريو

آواران ضلعو

سنواريو

آواران تعلقو

• گشڪور تعلقو

جهل جهائو تعلقو

• ڪورڪ جاهو تعلقو

ماشڪئي تعلقو

قلات ضلعو

سنواريو

قلات تعلقو

منگچر تعلقو

سوراب تعلقو

گازگ تعلقو

• جوھان تعلقو

خاران ضلعو

سنواريو

خاران تعلقو

• سر- خاران تعلقو

• توھوملڪ تعلقو

خضدار ضلعو

سنواريو

خضدار تعلقو

نال تعلقو

وڍ تعلقو

زهري تعلقو

• باغبانا تعلقو

• آرینجي تعلقو

• گرشڪ تعلقو

• ڪرخ تعلقو

مولا تعلقو

• ارناچ تعلقو

• سرونا تعلقو

لسٻيلو ضلعو

سنواريو

حب تعلقو

دریجي تعلقو

ٻيلا تعلقو

• ڪنڀر تعلقو

اٿل تعلقو

مستونگ ضلعو

سنواريو

• دشت مستونگ تعلقو

مستونگ تعلقو

• کڊڪوچا تعلقو

ڪردگاپ تعلقو

واشوڪ ضلعو

سنواريو

• بسيما تعلقو

• ماشخیل تعلقو

واشوڪ تعلقو

• ناگ تعلقو

• شاهگوري تعلقو

مڪران ڊويزن

سنواريو

گوادر ضلعو

سنواريو

گوادر تعلقو

جيوڻي تعلقو

اورماڙا تعلقو

پسني تعلقو

• سنتسر تعلقو

ڪيچ ضلعو

سنواريو

• مند تعلقو

• تمپ تعلقو

تربت تعلقو

• بالنيگور تعلقو

• بليدہ تعلقو

• دشت تعلقو

• زامران تعلقو

• گياب تعلقو

• سولبند تعلقو

پنجگور ضلعو

سنواريو

• گوارگو تعلقو

پنجگور تعلقو

پاروم تعلقو

گچڪ تعلقو

نصيرآباد ڊويزن

سنواريو

جعفرآباد ضلعو

سنواريو

• گنداخہ تعلقو

جھٽ پٽ تعلقو

اوستا محمد تعلقو

جھل مگسي ضلعو

سنواريو

• گنداوہ تعلقو

جھل مگسي تعلقو

• ميرپور تعلقو

ڪڇي ضلعو

سنواريو

ڍاڍر تعلقو

• بالاناري تعلقو

• کٽن تعلقو

مڇ تعلقو

• ساني تعلقو

نصيرآباد ضلعو

سنواريو

• بابا ڪوٽ تعلقو

ڊيرا مراد جمالي تعلقو

تمبو تعلقو

• ڇتر تعلقو

• مير حسن تعلقو

صحبت پور ضلعو

سنواريو

• فريد آباد تعلقو

• حيروي تعلقو

• مانجهي پور تعلقو

صحبت پور تعلقو

ڪوئيٽا ڊويزن

سنواريو

چاغي ضلعو

سنواريو

دالبندين تعلقو

• نوڪنڊي تعلقو

تفتان تعلقو

چاغئي تعلقو

چمن ضلعو

سنواريو

چمن تعلقو

گلستان تعلقو

قلعو عبدالله ضلعو

سنواريو

قلعو عبدالله تعلقو

• دوبندي تعلقو

ضلع نوشڪي

سنواريو

نوشڪي تعلقو

• ڊڪ تعلقو

پشين ضلعو

سنواريو

• برشور تعلقو

• حرمزئي تعلقو

• ڪاريزات تعلقو

• خانوزئي تعلقو

پشين تعلقو

• سرانان تعلقو

ڪوئيٽا ضلعو

سنواريو

• چلتن تعلقو

• زرغون تعلقو

• پنجپائي تعلقو

• ڪوئيٽا صدر تعلقو

• ڪچلاڪ تعلقو

• سرياب تعلقو

سبي ڊويزن

سنواريو

ڊيرا بگٽي ضلعو

سنواريو

ڊيرا بگٽي تعلقو

• فلروان تعلقو

سوئي تعلقو

• بائڪر تعلقو

هرنائي ضلعو

سنواريو

هرنائي تعلقو

شاهرگ تعلقو

• خوست تعلقو

ڪوهلو ضلعو

سنواريو

• ڪاهان تعلقو

ڪوهلو تعلقو

• ميوند تعلقو

• تمبو تعلقو

• گرسيني تعلقو

سبي ضلعو

سنواريو

سبي تعلقو

• ڪٽمنڊائي تعلقو

• سنگان تعلقو

ڀاگ تعلقو

لھڙي تعلقو

زيارت ضلعو

سنواريو

زيارت تعلقو

سنجاوي تعلقو

زوب ڊويزن

سنواريو

شيراني ضلعو

سنواريو

شيراني تعلقو

زوب ضلعو

سنواريو

• تعلقو قمر دين ڪاريز

زوب تعلقو

• اشوت تعلقو

• ڪشتو تعلقو

سمبازہ تعلقو

قلعو سيف الله ضلعو

سنواريو

قلعو سيف الله تعلقو

• لوئی بند تعلقو

مسلم باغ تعلقو

• باديني تعلقو

• ڪان مھترزئي تعلقو

• شنڪي تعلقو

بارکان ضلعو

سنواريو

بارکان تعلقو